Arabian nights

Arabian nights är ett klassiskt slotspel, där det finns både free spins och vanliga vinster i potten. Spelet har dock en väldigt annorlunda design jämfört med de typiska juvelsymbolerna. Istället för juveler har detta spelet ett tema som för dig till en spännande natt ute i öknen. Några av symbolerna är en sabel, kamel, ett tält. Maskoten är en arabisk man med mustasch och ett stort leende.

Bonuschanserna är stora

Arabian Nights har de mest grundläggande bonusfaktorerna för en spelmaskin. Att vinna free spins i spelet är ofta förekommande, som ett tack till de kunder som spelar ofta. Chansen att vinna är såklart upp till slumpen, men den ökar självklart ju mer man spelar. Även multiplikatorn av vinsterna är en härlig extra bonus hos Arabian Nights. Utöver de bonusar man kan kamma hem i självaste spelet tillkommer ofta även bonusar vid olika typer av insättningar.

Så vinner man

Arabian Nights har 5 hjul och 10 vinstlinjer med wildcards och scatter-symboler med en otroligt hög jackpott. Vissa symboler kräver enbart 2 av samma för att få vinst. Dessa wildcard kallas för jokrar i Sverige, och de är "flygande". Att de är flygande betyder att de kan anta vilket värde eller symbol som helst. Om ett Arabian Night wildcard finns i en vinnande kombination ger detta två gånger vinsten. Om du får 3 av scatter-symbolerna med en gyllene tekanna får du 15 free spins. Dessa gratisspel spelas med de insatser du hade innan, och du vinner tre gånger den sammanlagda vinsten.

Det är lätt att spela

Hos Arabian Nights är inställningarna väldigt få, och grafiken är enkel. Det kommer inte finnas många överraskningsmoment, och spelet är lätt att följa. För den som är ute efter att vinna storvinsten lätt och enkelt utan några komplicerade inställningar, är Arabian Nights ett självklart val. Instegströskeln är liten, och instruktionerna är väldigt enkla.

Den stora jackpotten hos Arabian Nights

Jackpotten ligger oftast på över 10 miljoner kronor. För att få en chans att vinna denna storvinst krävs det att man spelar med 5 kronor per satsning. För bästa möjliga odds med den största statistiska sannolikheten att vinna borde man således spela med 5 kronor per satsningslina. För att vinna jackpotten krävs att du får fem wildcards på rad. Den största vinsten som delats ut hittills ligger på runt 50 miljoner kronor, vilket säger ganska mycket om denna spelmaskin. De flesta slotmaskinerna har antingen få och stora bonusar, eller små bonusar med jämna mellanrum. Arabian Nights har både små vinster i form av free spins eller en liten cashbonus, blandat med stora jackpotts med miljonbelopp i potten. Vill du hitta en enkel maskin med spännande småvinster med chans att vinna den stora jackpotten på miljonbelopp, är helt klart Arabian Nights ett spel för dig.